Budget piano’s vanaf 495 euro! Ons veilig alternatief en antwoord op Marktplaats.

In onze showroom hebben wij een aantal piano’s die wij u zeer voordelig kunnen aanbieden. Al vanaf 495 euro kunt u bij ons terecht voor een eenvoudige studie piano. Uiteraard worden ook de budget piano’s vooraf door ons gestemd.

Uniek is ook dat u bij de budgetpiano’s een 100% inruilgarantie krijgt. Bij aankoop binnen een jaar van een nieuwe piano vanaf Euro 3.000,- krijgt u het volledige betaalde aankoopbedrag als inruil retour.

100 jaar Alb. Hahn Piano’s aanbiedingen:

Alb. Hahn bestaat 100 jaar en daarom kunt u diverse nieuwe instrumenten voordelig bij ons huren.Uiteindelijk wordt u eigenaar van de piano of vleugel. Kijk op de site bij piano huren voor de mogelijkheden.

 

 

Overig:

Er zijn steeds wisselende aanbiedingen voor nieuwe piano’s. Laat u verrassen in onze toonzaal. Naast de onderstaande voorbeelden zijn er nog meer aanbiedingen die wij u hier kunnen laten zien.

* Lindholm Spinet van Euro 1.250 voor 995,-!

* Af en toe worden ook interessante ex-huurpiano’s aangeboden. Vrijwel nieuw in zwart hoogglans of in houtkleuren.

* Op diverse voordelige piano’s geeft Alb. Hahn 100% inruilgarantie! Voordelig instappen zonder risico, ondertussen doorsparen en dan na een jaar een nog mooiere piano aanschaffen waarbij u het volle bedrag van de piano weer terugkrijgt.

* Is de aanschaf van een klasse piano of vleugel op dit moment een te grote of een ongelegen uitgave, dan is er soms een leuk alternatief; U kunt een deel van de betaling spreiden over bijv. 10 of 20 termijnen, zodat u niet een (te) goedkope piano hoeft te kiezen. In overleg met Alb. Hahn kunt voor veel piano’s en vleugels een gunstig betalingsregeling treffen. Voorkom dat goedkoop duurkoop wordt, en zorg dat u de juiste keuze maakt!