* Alb. Hahn bestaat 100 jaar en daarom kunt u diverse nieuwe instrumenten voordelig bij ons huren. Uiteindelijk wordt u eigenaar van de piano of vleugel. Kijk bij piano huren voor de mogelijkheden.

* Nieuwe Wendl & Lung of Feurich vleugel al vanaf Euro 10.995,-

* Nieuwe Feurich vleugel uit voorraad leverbaar vanaf Euro 11.995,-

* Gebouwd in eigen beheer kunnen wij nu een 188 cm. mooie Alb. Hahn vleugel leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. De vleugel is uitgevoerd in zwart hoogglans en heeft Duitse staalsnaren, Abel hamerkoppen en een Strunz zangbodem. Verder heeft dit instrument Alb. Hahn intonatie en regulatie en is het voorzien van Pulsator Leiste (net als bij de Steinway vleugels).

Ter vergelijking:

Een Yamaha C3 186 cm, een kleinere Petrof 173 cm, Essex, Boston 178 cm, Kawai 178 cm of een Schimmel 169 cm. vleugel kost ca. 10.000 euro meer.

*Is de aanschaf van een klasse piano of vleugel op dit moment een te grote of een ongelegen uitgave, dan hebben wij een leuk alternatief; Bij ons kunt u een deel van de betaling spreiden over bijv. 10 of 20 termijnen, zodat u niet een (te) goedkope piano hoeft te kiezen. In overleg met ons kunt voor veel piano’s en vleugels een gunstige betalingsregeling treffen. Voorkom dat goedkoop duurkoop wordt, en zorg dat u de juiste keuze maakt!