Onze merken piano’s

In onze nieuwe showroom staan tientallen piano’s glimmend voor u klaar. Zowel nieuwe als gebruikte en ingeruilde piano’s. Alle instrumenten voldoen 100% aan onze eigen kwaliteitsnorm. Alb. Hahn staat garant voor jarenlang speelplezier en verzorgt een deskundige aflevering en installatie van uw aankoop.

Onderstaand een kleine opsomming van ons assortiment:

Wendl & Lung – Weense traditie

wllogo

De Wendl & Lung fabriek is sinds 1910 gevestigd in Wenen. Tot 2003 werden hier de instrumenten gebouwd. Nu is het productieproces verplaatst naar China. Daar wordt, onder het toeziend oog van Peter Veletzky en zijn team van pianotechnici, elk instrument nauwkeurig gecontroleerd. Hierdoor is de kwaliteit nog steeds bijzonder goed, maar zijn de productiekosten (en dus de prijs) veel lager geworden.

Wendl & Lung piano’s zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. In 2007 werden ze met hun product winnaar van de Diapason D’or prijs!

Kijk, speel, luister en verbaas u over deze mooie pianoOok met Silent systeem leverbaar.

Klik hier voor een website…

Feurich 

Feurich-115 zwart

Sinds 1851 worden er al Feurich piano’s en vleugels in Duitsland gebouwd. Momenteel wordt dit familiebedrijf geleid door de 5e generatie uit de familie Feurich. Traditie en kwaliteit staan bij Feurich hoog in het vaandel. Daarnaast heeft Dhr. Feurich enkele fraaie design piano’s ontwikkeld met hele mooie subtiliteiten.Opvallend detail aan het uiterlijk van alle Feurich piano’s zijn de design pedalen.Als dealer van Feurich kunnen wij u deze prachtige piano’s hier laten horen en bespelen. Opvallend is de robuuste bouw en de warme klank. Er zijn meerdere modellen leverbaar, zoals het model 115, 122 en 133, allemaal ook leverbaar met chromen beslag. Tevens is het mogelijk om een Silent systeem te laten installeren in deze modellen.Nieuw is de mogelijkheid van een Feurich piano met ingebouwde LED verlichting in de lessenaar, zodat een pianolamp niet meer nodig is!

Alb. Hahn high Performance 

Klingmann 125


Alb. Hahn 
bouwt sinds 1908 al piano’s en vleugels, en heeft nu weer eigen piano’s leverbaar in zwart hoogglans. U zult versteld staan van de klank, de fijne speelaard, afwerking en kwaliteit en……….. de prijs! De piano heeft een warme evenwichtige toon door betere materialen en het gebruik van Duits hamervilt. Tijdelijk niet meer leverbaar.

Kemble1

Petrof – volgens de beste traditie met zorg en toewijding gebouwd sinds 1864 in Tsjechië.

Petrof1

Vanaf de oprichting heeft Petrof meer dan 540.000 piano’s en vleugels verkocht in de hele wereld. Petrof bouwt instrumenten voor iedereen. Van beginner tot concertpianist. Voorbeelden van de laatste groep zijn Wilhelm Kempff, Swiatoslaw Richter, Hiroko Nakamura als vertolkers van klassieke muziek. Maar ook jazz- en pop-sterren als Herbie Hancock, Oscar Peterson, Udo Jürgens, Charles Aznavour, Mireille Mathiéu treden op met Petrof.

Natuurlijk is het geen toeval dat zovele amateur- en professionele pianisten op Petrof spelen. De kwaliteit van de Petrof piano’s is in zijn prijsklasse onovertroffen. De zangbodems worden gemaakt van streng geselecteerd hout van sparrenbomen die heel langzaam en kaarsrecht gegroeid moeten zijn.

Als enige fabriek wordt bij Petrof het zangbodemhout gedurende 5 jaar, nog op een natuurlijke wijze gedroogd. De op deze wijze verkregen zangbodems waarop de uit roodbeuken vervaardigde kammen zijn gelijmd, zorgen voor de heldere, romantische klank die zo karakteristiek is voor Petrof.

Klik hier voor een website… 

Weinbach

Weinbach (Petrof) limited edition (since 1887) is het hoogste en meest luxe model uit de Petrof collectie. De piano heeft extra lange snaren en een grote klankkast. Ideaal voor wie geen vleugel wil of kan plaatsen. De piano is gebouwd met Renner hamers, een slow-fall klavierklep en volledig met agraffen uitgevoerd. Oersterk. HxBxD: 128x145x59,5 cm. De piano weegt 240 kilo. verkrijgbaar uit voorraad voor Euro 8.990,-.

Yamaha 

Yamaha1

Yamaha is, sinds haar start in 1887, met 44 vestigingen wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van muziekinstrumenten ter wereld. Naast muziekinstrumenten produceert Yamaha halfgeleiders, sportartikelen, motoren, boten, huishoudelijke artikelen, meubels en industriele robots.

Sinds de start van de Yamaha Music Foundation in 1966 zijn er wereldwijd veel culturele activiteiten opgestart zoals de Yamaha Muziekscholen en het Junior Original Concert. Het promoten en sponsoren van muziekeducatie zijn daarbij de belangrijkste kernpunten.

De produkten van Yamaha worden wereldwijd erkend om hun kwaliteit, akoestiek, ontwerp, technologie en vakmanschap en worden zeer hoog aangeschreven door professionele gebruikers. Dhr. A. Hahn heeft langere tijd gewerkt in de fabriek in Japan, en kan u veel over dit product vertellen.

Klik hier voor een website… 

Overig:

pianotoetsen 3

G. Adam piano 114 cm. in zwart hoogglans voor slechts Euro 3.995,- (zolang de voorraad strekt). Beperkt leverbaar in wit.

Alb. Hahn importeert zelf een mooie nieuwe piano uit Azië en levert deze piano’s incl. 5 jaar garantie voor een scherpe prijs. De G. Adam piano heeft 3 pedalen, dus ook een studiepedaal.

Enkele kenmerken:

* Zwart hoogglans lak (Zwitsere lak)
* 3 pedalen
* Mechaniek met 3 stoelen
* Engels hamervilt
* Duits stemblok en besnaring
* Zangbodem uit Oostenrijk
* Voldoet aan de ESQ-standaard ( European Standard Quality)

Ze spelen heerlijk en klinken voortreffelijk! Helemaal nieuw, dus zoek niet langer naar een – relatief te dure- zwarte occasion.