Route

Bel ons gerust op 050-3128858 of 0654 398 325 voor informatie over piano’s en vleugels (nieuw en gebruikt), voor advies, voor piano stemmen, pianovervoer, piano verhuur en concertservice etc. etc. We helpen je graag en veilig. En we bezorgen nog steeds aan huis, ook veilig.

Welkom, A. Hahn en medewerkers.

Ons familiebedrijf bevindt zich op het Kattegat 16 in Groningen, schuin tegenover de Makro op het Industrieterrein “De Eemspoort”. U kunt hier gratis parkeren. Onze openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 17.30 uur en op zaterdag tot 16.30 uur. Op zondag, maandag, dinsdag en op feestdagen zijn wij er alleen op afspraak. Kom gerust langs of bel voor een afspraak: 050-3128858.

Onderstaand vindt u een routebeschrijving naar ons bedrijf.

Vanuit Winschoten / Hoogezand
Vanaf de A7 rijdt u naar Groningen. Bij afslag Westerbroek (nr. 39) gaat u eraf. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor tot de stoplichten. Daar rechtsaf en meteen weer links, langs Garage Evenhuis. Deze weg gaat over in het Kattegat.

Vanuit Emmen / Hoogeveen / Assen
Vanaf de A28 rijdt u naar Groningen. Volg de rijstroken om in te voegen op de N7 richting Eemshaven/Hoogezand/Delfzijl/Ring Zuid/Oldenburg. Op het Julianaplein rechtsaf naar Ring Groningen Oost. Volg de rechterrijstrook om afrit 38-Groningen te nemen richting Centrum/Groningen Zuidoost. Houd beneden rechts aan bij de kruising. Ga verder op de Europaweg en ga bij de stoplichten rechtdoor, langs het stadion van FC Groningen. Bij afslag Westerbroek (nr. 39) gaat u eraf. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor tot de stoplichten. Daar rechtsaf en meteen weer links, langs Garage Evenhuis. Deze weg gaat over in het Kattegat.

Vanuit Heerenveen / Leeuwarden / Drachten
Vanaf de A7 rijdt u naar Groningen. Op het Julianaplein (ringweg) volgt u de drie rijstroken rechtdoor richting Eemshaven/Hoogezand/Delfzijl/Ring Zuid/Oldenburg. Volg de rechterrijstrook om afrit 38-Groningen te nemen richting Centrum/Groningen Zuidoost. Houd beneden rechts aan bij de kruising. Ga verder op de Europaweg en ga bij de stoplichten rechtdoor, langs het stadion van FC Groningen. Bij afslag Westerbroek (nr. 39) gaat u eraf. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor tot de stoplichten. Daar rechtsaf en meteen weer links, langs Garage Evenhuis. Deze weg gaat over in het Kattegat.

Vanuit Delfzijl/Bedum:
Vanaf de Noordelijke Ringweg (N46) rijdt u naar Groningen. Houdt richting Hoogezand (A7) aan. Bij afslag Westerbroek (nr. 39) gaat u eraf. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor tot de stoplichten. Daar rechtsaf en meteen weer links, langs Garage Evenhuis. Deze weg gaat over in het Kattegat.

Vanuit Centrum:
Vanaf het centrum rijdt u de Bornholmstraat helemaal uit. Op het einde rechtdoor, dit is de Hooghoudtstraat. Daarna de derde straat links. U bent nu op het Kattegat.

Navigatie:
Sommige navigatiesystemen kunnen nog niet de weg vinden naar het Kattegat. U kunt dan het beste rijden naar de Hooghoudtstraat in Groningen. Vandaar neemt u de derde straat aan de linkerkant. Dit is het Kattegat.

Openbaar vervoer:
Wanneer u met de bus of trein reist, is het mogelijk dat wij u vanaf het Centraal Station in Groningen afhalen. Graag even bellen om hiervoor een afspraak te maken.