Digitale piano’s

Digitale piano’s zijn in de huidige tijd niet meer weg te denken. Op veel studentenkamers, maar ook in vrijstaande huizen worden de digitale piano’s volop bespeeld. Vooral omdat een digitale piano de mogelijkheid biedt het instrument heel zacht te zetten en middels een hoofdtelefoon is het geluid van de speakers geheel geblokkeerd.

Een ander voordeel is dat een digitale piano gemakkelijk op een etage te brengen is, in tegenstelling tot een gewone piano of vleugel. De techniek is zelfs zover dat veel opnames met pianobegeleiding al worden gemaakt met digitale piano’s. Kom gerust eens luisteren en spelen op de digitale piano’s. Wij hebben geen groot assortiment, maar wel interessante prijzen.

Nieuw in ons Assortiment:

Speciaal voor kinderen hebben wij een volwaardige digitale piano met 61 aanslaggevoelige semi-weighted toetsen, inclusief een hoofdtelefoon en een bijpassend bankje. Deze piano is aan te sluiten op alle moderne apparatuur waar uw kind tegenwoordig over beschikt zoals een smartphone, I-Pod of een MP3 speler. De piano is op voorraad in de kleur wit. Ook leverbaar in roze of blauw. Geschikt voor kinderen tot ca. 10 jaar. Uitverkocht.

Onze modellen: