Attentie:
Het seizoen zit er op, theaters en muziekscholen zijn dicht, Meer dan half Nederland is op vakantie. Wij zijn daarom nu ook op vakantie, doen het even piano aan. We zijn wel zo veel mogelijk bereikbaar voor spoedgevallen op 06-54398325. De mails worden regelmatig gelezen en z.m. beantwoord.
We zijn weer fris en wel terug op zaterdag 10 augustus. Op afspraak kunt u ons bezoeken tussen 5 en 10 augustus. Bel dan gerust even, want we zijn wel in de buurt. Onze excuses voor het ongemak.

Piano’s en Vleugels sinds 1908

Alb. Hahn Piano’s is opgericht in 1908. Vanaf het eerste uur heeft Alb. Hahn uitsluitend kwaliteitsinstrumenten geleverd. Ontstaan vanuit een eigen pianofabriek is in die tijd een verschuiving ontstaan van fabrikant naar leverancier. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie Hahn. Bij ons vindt u persoonlijk contact en 30 jaar ervaring. Voor meer informatie over de geschiedenis van het bedrijf, kunt u kijken bij de rubriek kroniek.

Kenmerkend voor het bedrijf is de liefde voor kwaliteitsinstrumenten. U vindt dat nog steeds in de showroom in Groningen terug. Een vijftigtal piano’s en diverse vleugels staan in de showroom speelklaar opgesteld. Alle instrumenten voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen die kenmerkend is voor Alb. Hahn. Wat dat betreft is er niets veranderd sinds 1908.

Wat wel een sterke verandering heeft ondergaan is het prijsbeleid. Wij hebben nu een ruime keus in betaalbare budget piano’s, variërend van 495,- euro tot en met ca. 1.800,- euro. 

Nieuwe locatie

Alb. Hahn was altijd gevestigd in de binnenstad van Groningen. Parkeren, laden en lossen werd daar echter steeds moeilijker. In goed overleg met de Gemeente Groningen werd besloten om te verhuizen naar het Industrieterrein “De Eemspoort”.

Bij Alb. Hahn vindt u geen dure showroom of een luxe inrichting maar gewoon goede en betaalbare instrumenten. Voor de klanten is er gratis parkeerruimte voor de deur.

 

Kattegat 16 voorkant