Nieuwsbrief Martiniplaza december 2013

Bron: Martiniplaza

In de derde avondvullende voorstelling van Carolien Borgers werkt ze toe naar een Happy End.
Zonder massagetafel maar met een dijk van een stem, een berg aan energie en een stortvloed aan verhalen en liedjes gaat ze het onvermijdelijke einde te lijf; het einde van de dag, van de liefde, van een ruzie, het einde van de rij en van het moment. Samen met multi-instrumentalist Chris Grem pakt ze in dit nieuwe programma muzikaal uit. Je zou willen dat er geen eind aan komt; ‘Happy End’ wordt het einde!Do 19 december, aanvang 20.30 uur
Carolien Borgers
Onder het motto “Zo heb je ze nog nooit gehoord” zijn op vrijdagavond 20 december tal van artiesten samen met het Noordpool Orkest te horen in MartiniPlaza. Verrassende duetten en nieuwe arrangementen tijdens een ruim twee uur durend muziekspektakel!
Optredende artiesten zijn Iris Kroes, Sandra van Nieuwland, Rooie Rinus en Pé Daalemmer, Wia Buze, Erwin de Vries, Bert Hadders, Edwin Jongedijk, Jan Henk de Groot, Swinder, Harry Niehof, Marlene Bakker, Vera Sutmanen en Joost Marsman. De artiesten worden begeleid door het 42-koppig Noordpool Orkest o.l.v. Reinout Douma. Het belooft een heerlijke avond te worden waarbij de grootste hits van muzikale toppers in een “bigband jasje” worden gestoken.En… nagenieten kan op oudejaarsdag, dan zal RTV Noord het evenement integraal uitzenden.
Swing mee met De Nacht van Noord - Win een diner!
Vrijdag 20 december, aanvang 21.00 uurWin een romantisch diner voor twee personen!
Wanneer u voor donderdag 19 december kaarten bestelt maakt u kans op een diner voor twee personen, voorafgaand aan de voorstelling. We verloten namelijk 2 x 2 theatermenu’s in restaurant ‘Inspirations’.
African Angels brengen u op tweede kerstdag een concert met ingrediënten waar Zuid-Afrika bekend om staat: intense beleving, verstilde momenten, maar vooral heel veel vrolijkheid! Een feest van muzikaliteit, verbinding en schoonheid! Zo brengt u swingend de kerst door.
De African Angels brengen een scala aan ontroerende en opzwepende Afrikaanse liederen in combinatie met Amerikaanse gospel. Een mix van gospel, traditioneel Afrikaans en klassiek is het resultaat met nummers als Gimmy Hope Jo’anna, kerstnummers en liedjes van hoop en licht. Een optreden van Capetown Opera is altijd een zinderend feest.
African Angels & Kerstbrunch
Donderdag 26 december, aanvang 15.00 uurOp tweede kerstdag verzorgen wij voorafgaand aan de voorstelling een heerlijke kerstbrunch.
Na Doornroosje presenteren we dit seizoen het wereldberoemde sprookje van Assepoester. Een romantisch verhaal over het meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar uiteindelijk trouwt met een echte prins.
De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita. Ron Link zal de rol van de knappe Prins spelen. Na de voorstelling komen alle acteurs ook nog eens naar de foyer van het theater voor een uitgebreide Meet & Greet. Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De winnaar krijgt op het toneel een fantastisch sprookjespakket overhandigd.Za 28 december, aanvang 16.00 uur
Assepoester
In het weekend van 21 september stond Hans Klok 3 keer voor een uitverkochte theaterzaal. De reacties van het publiek waren unaniem lovend. Het is gelukt om Hans Klok dit jaar nogmaals naar MartiniPlaza te halen.
Op 29 en 30 december, in de kerstvakantie, komt Hans Klok terug! Hans brengt met The New Houdini de grootste illusieshow ter wereld en zegt daar zelf over: ‘Ik heb weer gekozen voor de circusvorm. Tenslotte begon Houdini ook in het circus en circus en magie hebben een bijzondere band. Ze betoveren en verrassen jong en oud en in elke voorstelling moet men topprestaties leveren die niet zonder gevaren zijn.’Zo 29 en ma 30 december, aanvang 15.00 uur
Reprise Hans Klok - Met gratis goocheldoos!
Nu met Hans Klok goocheldoos!
Aan de eerste 75 boekers voor de voorstelling op maandag 30 december verstrekken we geheel gratis een Hans Klok goocheldoos met twee leuke trucs!
Kies hiervoor bij het reserveren de prijssoort ‘goocheldoos’.
(per boeking van minimaal twee kaarten, zolang de vooraad strekt) 
Hed Kandi Masquerade Ball
Glamorous, funky and Masquerade…your ingredients for a spectacular New Years eve!
Na de uitverkochte edities in zowel de Mediacentrale als de Oosterpoort, is dit jaar MartiniPlaza het grand theatre voor het Masquerade Ball. Tijdens dit gemaskerde feest, zal Hed Kandi acte de préseance geven met een spectaculaire show. Expect the unexpectedOudejaarsnacht, vanaf 00.30 uur
Hed Kandi Masquerade Ball