Regioconcert in De Klinker op 18 november 2016

Een mooie avond beleven bij een echt regioconcert in De Klinker?

Dat kan op vrijdag 18 november!
Dan treedt CMV De Harmonie op, samen met Shantikoor Maritiem en Alex Vissering. Het is niet de eerste keer dat De Harmonie een samenwerking aan gaat met een bekende artiest. Eerder waren Wia Buze en Ben Cramer al succesvol te gast bij optredens. Nu dus een avond met een
regionaal tintje: ‘van Westerwolde tot Dollard tou’.

Alex Vissering
Tekstschrijver, liedjesmaker en zanger Alex Vissering zingt graag in het Gronings over Groningen. Hij maakte deel uit van Törf, Woody Wiss, Nameless, Hollywood Horseshit, Vrizze Wichter en Fisherman’s Ring. Tegenwoordig maakt Alex furore als solo-artiest en muzikant bij de Troebadoers. Op 18 november speelt hij een aantal solonummers en dirigeert Gosse Reijenga van De Harmonie een mooi samenspel tussen orkest en artiest.

Maritiem

De 70 leden van het Winschoter Shantikoor Maritiem met eigen shanticombo vormen een vaste waarde tijdens regionale festivals en op menig feest of personeelsavond. Shanties zijn werkliederen, die vroeger in de tijd van de zeilvaart werden gezongen. Op 18 november laten ze, deels onder begeleiding van De Harmonie, u kennis maken met hun uitgebreide euvre.

De Harmonie
CMV De Harmonie bestaat al 63 jaar en is van plan nog lang te blijven bestaan! Onder het motto ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ komen ze graag op scholen om kinderen enthousiast te maken voor de fanfare. Gratis muzieklessen op school, verzorgd door docenten van de muziekschool, maakt dat steeds meer kinderen de weg naar De Harmonie weten te vinden. Op dit moment bestaat de helft van de leden uit 55+ers en de helft uit kinderen, jongeren en volwassenen tot 50 jaar. De jongste leden zijn nog maar acht jaar en doen ook mee op 18 november!

18 november is de dag
Mocht u niet kunnen wachten tot de 18e? Zowel Maritiem als De Harmonie repeteren in Gebouw Irene achter De Venne in Winschoten. Maar het leukste is natuurlijk om u te laten verrassen! Heeft u nog geen kaartje? Via de website van De Klinker, en via de verenigingen kunt u uw toegangsbewijs kopen.