Evenementen in de Martini Plaza

Bron: Martini Plaza

Martiniplaza Groningen
Love and Marriage beurs
Datum: za 25 en zo 26 januari
Hét grootste trouwevent van Nederland met dé bruidsmodeshow die je niet mag missen! Kom samen naar de Love & Marriage Beurs, de leukste dag uit voor je bruiloft, waar je ook nog eens veel tijd bespaart en voordelige aanbiedingen vindt.
Tijdens de voorbeiding op een bruiloft komt er veel op je af. Niet alleen moet er van alles worden geregeld, ook wil je inspiratie en tips om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken.
Op de Love & Marriage Beurs vind je daarom niet alleen de beste en leukste bedrijven voor je trouwdag uit jouw regio onder 1 dak maar ook workshops en inspiratie. Daarnaast kan je gebruik maken van de beste beursaanbiedingen en bekijk je de grootste bruidsmodeshow van Europa!
Love and Marriage beurs
Woezel en Pip
Datum: za 25 januari
De liefste hondjes van de wereld komen wederom naar MartiniPlaza met nieuwe liedjes en avonturen!
Natuurlijk zijn Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes en de Wijze Varen er ook weer bij. Met fraaie thema’s als liefde en vriendschap, bekende liedjes zoals ‘Woezel en Pip’ en ‘Lalala’, maar ook met nieuwe liedjes zoals het ‘Piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’ wordt dit dé familiemusical die je niet wilt missen! Na afloop mogen de kinderen ook nog eens met Woezel en Pip op de foto in de foyer.
Woezel en Pip
LINKED
Datum: di 28 januari
Welke ondernemer genereert echt leads via dit platform? Welke communicatie-afdeling vindt de companysectie net zo belangrijk als de eigen website? En hoe netwerken we eigenlijk in de nieuwe netwerkeconomie?
Elke professional heeft een netwerk, iets dat in de huidige maatschappij eigenlijk onmisbaar is geworden. LinkedIn is in de zakelijke wereld veruit het meest geaccepteerde sociale medium, daarbij is het ook een uitstekend middel om een zakelijk netwerk op te bouwen. Bijna 44 procent van de beroepsbevolking heeft een LinkedInprofiel. Maar benut u wel alle mogelijkheden van Linkedin? Kom naar LINKED!
LINKED
Leon van der Zanden
Datum: wo 29 januari
‘Rebel’ is een nieuwe vorm van cabaret, waarbij de grappen je naar de keel grijpen. In dit sprookjesachtige verhaal, opgebouwd uit twintig verschillende genres, wisselen droom en werkelijkheid elkaar af.
In ‘Rebel’ kruipt Leon in de huid van vijf verschillende karakters: Robert, de onbesuisde held met een tomeloze ambitie. Max, een galante en gehaaide man die de duivel zelf lijkt. Elza, een model van schoonheid, de belofte van perfectie. Romeo, een super sexy neger uit Groesbeek. En Nina, een monsterlijke baby. Het is alsof Leons meest onaangepaste kanten een eigen leven zijn gaan leiden. Aan Leon de taak om deze personages in de hand te houden. Daarbij is uw hulp cruciaal.
Leon van der Zanden
Baantjer – De moord in het theater
Datum: wo 29 en do januari 
U waant zich middenin een spannende nieuwe aflevering van de ongekend populaire en oer-Hollandse televisieserie Baantjer in deze unieke theaterbelevenis met grote cast.
Met o.a. topacteur Peter Tuinman als De Cock, Mike Weerts als Vledder en niemand minder dan Peter Römer als Buitendam. Na de succesvolle boeken, populaire RTL televisieserie, tour en museum komt Baantjer nu voor het eerst tot leven in het theater. Het publiek heeft een essentiële rol om de moordenaar te ontmaskeren en de zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot het toneel. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende, interactieve voorstelling met onverwachte wendingen.
Baantjer - De moord in het theater